Saskia Roeda | Coaching en Workshops
”Ik geloof in de kracht van gezond eten en dan ook nog eens echt lekker, bourgondisch en gezond. Geen vulling maar voeding, want natuurlijke onbewerkte voeding bevat de grootste concentratie van bruikbare voedingsstoffen. Ik ben hier jarenlang naar op zoek geweest. Mijn kennismaking met raw food was voor mij het antwoord. Eten dicht bij de natuur en je geweldig in je vel voelen. Helder zijn en in je kracht leven. Op basis van al mijn kennis en ervaring heb ik een succesvol detox programma ontwikkeld; Detox Delight. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe vitaal en slank je kan blijven met deze kuren”.
823
page-template-default,page,page-id-823,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_290,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

COACHING EN WORKSHOPS

BIJ U OP LOCATIE

Workshops geef ik uitsluitend aan besloten groepen. Voor zowel corporate als individuele groepen. Daarnaast werk ik samen met Partners in Health.

 

Wat betreft individuele coaching help ik mensen gewicht te verliezen en gezondheidsdoelen te bereiken. Mijn praktijk is gevestigd bij Fysioworld in Amsterdam. Voor een afspraak graag een mailtje naar saskia@saskiaroeda.nl.