Saskia Roeda | Delight Webshop
”Ik geloof in de kracht van gezond eten en dan ook nog eens echt lekker, bourgondisch en gezond. Geen vulling maar voeding, want natuurlijke onbewerkte voeding bevat de grootste concentratie van bruikbare voedingsstoffen. Ik ben hier jarenlang naar op zoek geweest. Mijn kennismaking met raw food was voor mij het antwoord. Eten dicht bij de natuur en je geweldig in je vel voelen. Helder zijn en in je kracht leven. Op basis van al mijn kennis en ervaring heb ik een succesvol detox programma ontwikkeld; Detox Delight. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe vitaal en slank je kan blijven met deze kuren”.
699
page-template-default,page,page-id-699,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_290,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

DELIGHT WEBSHOP

Kan je wel wat meer energie gebruiken? Heb je behoefte aan rust? Wil je een paar kilo kwijt? kan je wel wat inspiratie gebruiken voor een gezondere lifestyle of wil je simpelweg genieten van een heerlijk gezond weekendje weg op een mooie locatie?

 

Boek dan nu een all-inclusive bourgondisch gezond weekend met puur plantaardig eten & yoga/meditatie!

Kan je meer energie gebruiken of wil je een paar kilo kwijt? Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor een gezondere lifestyle of wil je simpelweg genieten van een heerlijk gezonde vakantie week op een van de mooiste plekjes aan de Spaanse kust?

 

Boek dan een all-inclusive bourgondische gezonde week met puur plantaardig eten & sport in Spanje!