Saskia Roeda | Ontvang Gratis Recepten
”Ik geloof in de kracht van gezond eten en dan ook nog eens echt lekker, bourgondisch en gezond. Geen vulling maar voeding, want natuurlijke onbewerkte voeding bevat de grootste concentratie van bruikbare voedingsstoffen. Ik ben hier jarenlang naar op zoek geweest. Mijn kennismaking met raw food was voor mij het antwoord. Eten dicht bij de natuur en je geweldig in je vel voelen. Helder zijn en in je kracht leven. Op basis van al mijn kennis en ervaring heb ik een succesvol detox programma ontwikkeld; Detox Delight. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe vitaal en slank je kan blijven met deze kuren”.
727
page-template-default,page,page-id-727,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_290,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

RECEPTEN

ONTVANG 3 GRATIS POWER ONTBIJT RECEPTEN

Bij een goede start van de dag hoort een goed ontbijt. Uitgebalanceerde en verrassende traktaties waar je op een gezonde manier enorm veel energie van krijgt. Ze geven niet alleen energie, maar zijn ook nog stuk voor stuk heel lekker en voedzaam. Afhankelijk van je trek, het moment en het seizoen is er volop keuze om jouw dag op een gezonde manier te laten beginnen!

 

Nieuwsgierig? Laat uw naam en mailadres achter en ontvang een gratis PDF met 3 inspirerende en gezonde ontbijt recepten. Door het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met de inschrijving voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.