Saskia Roeda | Vegan Delight
”Ik geloof in de kracht van gezond eten en dan ook nog eens echt lekker, bourgondisch en gezond. Geen vulling maar voeding, want natuurlijke onbewerkte voeding bevat de grootste concentratie van bruikbare voedingsstoffen. Ik ben hier jarenlang naar op zoek geweest. Mijn kennismaking met raw food was voor mij het antwoord. Eten dicht bij de natuur en je geweldig in je vel voelen. Helder zijn en in je kracht leven. Op basis van al mijn kennis en ervaring heb ik een succesvol detox programma ontwikkeld; Detox Delight. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe vitaal en slank je kan blijven met deze kuren”.
74
page-template-default,page,page-id-74,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_290,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

VEGAN DELIGHT

HET MUST-HAVE DETOXBOEK


In het nieuwe boek van Saskia Roeda staan stuk voor stuk hippe, heerlijke -en toch snel te maken – vegan recepten zonder ingewikkelde apparatuur of ingrediënten. De geraffineerde suiker-, tarwe-, gluten-, en lactosevrije receptuur is makkelijk te volgen en maakt lekker gezond eten heel toegankelijk.

 

Het 128 pagina’s tellende boek geeft voor elk onderdeel van de maaltijd heerlijke recepten voor elke dag en veel handige tips. Het boek bevat ook een compleet detoxplan. Een bourgondische detox die maakt dat je je weer snel fitter zal voelen, je immuunsysteem een boost krijgt en een paar overtollige kilo’s doet verliezen. Begin bijvoorbeeld de dag met een hennep-aardbeienshake en eindig de dag met een romig chocolade taartje – tha bomb!

Een must-have voor niet alleen iedereen die wil detoxen of gewicht verliezen, maar vooral ook voor diegenen die op een heel lekkere en toch makkelijke manier meer groenten en fruit willen eten.

 

Fontaine uitgevers, ISBN 9789059566521

Prijs: 19,95